Omdat de incassoperikelen feitelijk als een rode draad door alle rechtsgebieden lopen, heeft Van Emstede & Slager Advocaten zich ook op incassokwesties toegelegd.
Vrijwel elke ondernemer krijgt hoe dan ook (ooit ’n keer) te maken met een betalingsconflict dat door de meest uiteenlopende oorzaken kan zijn ontstaan.
Betalingsconflicten leiden veelal tot verontwaardiging / emotie. Een emotionele aanpak levert echter veelal niets of weinig op en dus is een zakelijke aanpak van uw incasso het meest effectief.

Het oplossen van een betalingsconflict buiten rechte ofwel zonder dat de rechter om een oordeel wordt gevraagd, vergt een consequente en oplossingsgerichte aanpak, een aanpak dus zonder emotie hoe terecht die emotie ook kan zijn.
Van Emstede & Slager Advocaten kent de waterrecreatiebranche als geen ander en weet hoe daarin de hazen lopen, zogezegd, waardoor u van de juiste zakelijke bijstand verzekerd kunt zijn.
Voor Van Emstede & Slager Advocaten geldt dat de incasso buiten rechte er op gericht moet zijn, dat u, liefst zonder kosten maar, in ieder geval, zonder teveel kosten, krijgt waar u recht op heeft, namelijk uw geld.